Dag 2 – forts. Skagerak

Aillså – vi e en gjeng fra HOG Arctic Chapter – totalt 9 persona; Heidi, Stig, Jeppe, Hallgeir og Gunn Hilde, Hans, Frode, Knut-Bjarne og Siv – på Europatur – med hovedmål Biograd i Croatia – for å delta på 20th European HOG Rally 2011, 26. – 29. mai. De fleste av oss skal også delta på BeNeLux National HOG Rally 2011 helga etterpå og to av oss skal videre til Super Rally 2011 i Klaipeda i Litauen påfølgende helg. Vi har lagt ei grov skisse til kjøreplan , men den endelige ruta e avhengig av dagsform, vær og kjøreforhold..
Etter en solid frokost på Linderud, var gjengen klar. Vi fyrte opp Harley’ene våre og dundra isamla kortesje mot Hjortneskaia og M/S Color Magic – Kiel. Ni forventningsfulle bikers på tur til Europa, med Croatia sommål – «let the Magic begin…»
Etter å hastroppa fast syklan på dekk 2, sjekka inn på lugaren og tadd en iskald CB, hadde vi et stammemøte. Vi innser at vi e en broket gjeng med mucho forskjellig bakgrunn – utgangspunkt, fræmgangsmåte, hårsveis, utførsel, plystreteknikk, osv…
På båten nu i kveld; maten, drikka, folket, gjenget og taxfree’en e bare (Color) Magic, mao en kanonbra start på vårres Run.
I morgen, søndag, går vi i land i Kiel – fyre opp Harley’an og ause agåre. Første planagte stoppested blir Lubeck
med lunch i den gamle hansabyen. Så fyyyk vi videre tel Hamburg Altona, e. Strekning på ca 15 mil og stropper deretter hoj’an på toget. Ikke den helt store distansen (knapt et kaffekok), men en grei ingress. Værmelding for morgendagen er +23 og muligens en dråpe fra oven. Nice!

~ av petmedby den 21. mai 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: