Dag 11 – Inn i Dolomittene, Italia

Frokost i Udine. Rystet ble vi da vi oppdaga at Harley-dealer’an i Italia har stengt på mandagan. Etter å sjårra med et gjeng fra sørvest av London (Hogsback Chapter) satte vi kurs vest/nordvestover og fikk kjørt på nån psycko veia (Hans’ sett uttrøkk :-D). Kosa oss kraftig under dagen i et mercantilt vær (kjørte i kortarmaskjorta hele dagen). Ruta i Dolomittene har vi plukka ut i MC-faglitteratur og det er fantastisk fine, svingete veier over fjellpassene og helt spesielle fjellformasjoner som nesten tar pusten av deg. Knailltrivelig kaffestopp i Selva di Cadore kor vi fikk herja litt med det lokale carabieneri (bolidi) – se bidet 🙂 Har tadd inn på hotell La Montanina for natta, men sett enda ute og utjævne. Når det gjelder Frode og drivreimproblematikken, så var problemet løst i formiddag og dæm va agåre fra Biograd kvart på tolv. Sist vi prata med dæm va i hallsekstia og da va dæm i Trieste. Planen er å møte dem et sted mellom Cortina og Bolzano. Dette e å levva livet!

20110530-195218.jpg

20110530-195259.jpg

20110530-195323.jpg

~ av petmedby den 30. mai 2011.

2 kommentar to “Dag 11 – Inn i Dolomittene, Italia”

  1. Takk for en trivelig tur så langt.Og spektakulært treff. Restan av gjenget mitt gikk berserk med kamera`n Vi koser oss nu i Trogir. Skyfritt og 30 grader. Æ VET at dokker trives i Dolomittene. Kommer etter med full fart onsdag. Sees i Nederland fredag. God tur videre. Alle her hilser.
    Hallgeir.

  2. Våknet tidlig, og var startklar kl 0530 fra Udine. Nydelig vær, og flotte flotte kjøreforhold. Mindre stressfaktor i dag, og var nede i Roma i totia;)
    I morgen er det innlevering av sykkel, og hjemreise. Takk for flotte dager, og riktig god tur videre:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: