Dag 5, 6 & 7

På grunn av varierende internettoppkoblingsmuligheter har bloggen uteblitt noen dager..

Vi er nå i Albeurquerque og har beveget oss gjennom Oklahoma, Texas og er nå i New Mexico. Forrige stopp var Amarillo Texas og før det Weatherford Oklahoma.

Landskapet har endet seg mye. Oklahomia er prerieland, mens Texas og New Mexico i stor grad er tørrere og mer ørken.  Fra flatt land har vi nå fått en del fjell og litt mer kupert landskap. Mye av route 66 går paralelt med interstate west. Det tok faktisk 5 interstate for å erstatte route 66.. Vi har vært innom ulike severdigheter. Noen mer severdig enn andre. Høydepunket er kanskje å nevne route 66 museum i Clinton og motorcycle museum, rett nord for Weatherford. Gårdagens høydare var Big Texan Amarielllo. Her serveres det reale steaks, betjeningen er hyggelig og det er god stemning. Her kan en prøve seg på 2,2 kg biff m/tilbehør. Klarer du denne er den gratis, vist ikke koster den 60 dollar. Anbefales! Gift shop selger belter av klappeslange og annet kult stoff. De som ønsker det kan også beskue en levnde klappeslange. Amarillo og Albuequrque har også to presentable Harley butikker.

Vi har bå passert midpoint. I morgen skal syklene få fri. Vi tar buss til Kjell Halbings by, Santa Fe.  Turopperatør Trond Moberg og hans trofaste medarbeider Scratch gjør en kjempejobb. Alle er ivaretatt.

~ av petmedby den 8. juli 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: