Barslow – Los Angeles

Vår siste dag. Vi skal kjøre 120 små miles, deretter er vi i mål..
Det er med litt vemod vi tar fatt på den siste delen av denne sommerens eventyr. Vi starter opp klokka halv ni og skal kjøre til LA.
I det vi starter på turen kjenner vi at temperaturen endres, Vi nærmer oss kysten. I fjellene forran oss kan vi se at det ligger tåke. Vi kommer inn i tåka og stopper etter en stund for å kle på oss jakker. Vi har fått besøk av en kar som heter Wink Eller. Han er en kjendis her borte som kjører race på saltslettene. Han har satt 6 fartsrekorder på motorsykkel og kjører top fuel såvel som alcohol og bensin. Han er akkurat ferdig å bygge den siste sykkelen sin og inviteter oss på førstestart av den. Rått!!! ( se bilder) Turen inn til LA går på highway, vi stopper, fyller tankene, turen er over.  Vi startet som 29 sykler og 39 mennesker, vi kom frem som ei gruppe. Gjennom vår reise har vi blitt godt kjent med de fleste på turen. Vi er forskjellige mennesker med ulik bakgrunn, men med en felles interesse, Harley Davidson motorsykler..

Takk til alle som har fulgt oss i bloggen, takk til Two Lane Adventure, Trond Moberg og Scratch  som har ivaretatt oss alle. I skrivende stund planlegges neste års påske,  Calefornia dreaming. We’ll be back

~ av petmedby den 14. juli 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: