US-BikeTour 2013

Klokka viser 21:45 lokal tid og vi sitter utenfor motellrommet vårt og skriver blogg. Vi har parkert for kort tid siden, fått av oss kjøreklærne, sprætta Coors nr 2 og har allerede en liten «buzz» 🙂 Vi kan høre at motorene avkjøles ved at det «knitrer» litt i metallet. Det er allerede blitt mørkt, men tempen er på godt over 30 grader. Vi sett her kun iført shorts og vipper med foten mens vi prater i kjeften på hverandre. Det er gådd litt surr i dagan vårres – KB spurte Jeppe: «har du den toogtyvende eller den treogtyvende i dag…??» Vi er blitt biker-brun; kållsvart i tryne og på arman. Vi ser’kke ut i måneskinn 🙂
Kjøredagen starta men litt «Interstate-kjøring» ut av Amarillo. Vi hadde nøye planlagt hvilke steder vi ville innom (vi nid-leser guide-boka). Hvilken herlig følelse å sitte med «heels-in-the-brezze» og cruise på vaaannnvettige fine veia på landsbygda for så å stoppe på en liten skreillbutikk i f.eks. Groom for å kjøpe vaskemiddel til underbuksvasking. Den gamle dama gapskratta da vi spurte om det fulgte med en «washingmanual» da vi ikke hadde damene med oss 😀 Etterhvert kjørte vi flere deler av gamle Route 66 mens lufttemperaturen steig uhorvelig utover dagen. I småbyen McLean dro vi innom Devil`s Rope/Old Route 66 Museum. Dette var faktisk et piggtrådmuseum! Piggtråd og vindmøller var visstnok det viktigste for å bebo denne delen av landet. I den «irske» byen Shamrock tok vi lunsj. Et forsøk på å bestille en liten rett fra menyen var mislykka. Til tross for iherdige anstrengelser var det ikke mulig å spise mere enn halvparten av det som ble servert. Everything is BIG in Texas! Ranchene vi passerte var frøktelig store med åkerland rundt så langt øyet rakk. Mot Oklahoma gikk terrenget over fra helt pannekake til litt mere «duvanes». I Elk City besøkte vi National Route 66 Museum – et flott anlegg med bygninger i gammel stil og massevis av klenodier. Vi kjørte gjennom Clinton «på ruten». Denne byen var fullt oppegående og flott samtidig som den gamle stilen var beholdt. Etter et besøk på en indianer-Trading post bestemte vi oss for å prøve å finne overnatting i Weatherford. Temperaturen hadde roet seg ned til 35 og vi fikk en nydelig kveldstur langs landeveien.

KB & Jeppe

20130822-222320.jpg

20130822-222418.jpg

20130822-222453.jpg

20130822-222527.jpg

20130822-222612.jpg

20130822-222645.jpg

~ av petmedby den 23. august 2013.

Én kommentar to “US-BikeTour 2013”

  1. Håper virkelig dere faktisk kjøpte en sånn frynsete skinnfrakk og cowboyhatt! Vet det var litt utfordringer knyttet til pakking allerede, men ærlig talt – for en slik sak er det vel verdt å ofre litt andre klær… Faktisk, trenger man overhodet andre klær?

    Mens jeg leste dette kom forresten John Fogerty med Creedence Song på radioen; passet veldig bra som soundtrack 🙂

    Håper dere koser dere videre! Keep up the good work med super oppdatering av bloggen og bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: